AVOCAȚI

Parteneri și Asociați

George MOLOMAN

George Moloman este avocat în Baroul București din luna septembrie 1999.

După perioada de stagiatură  și-a înființat propriu cabinet și în scurt timp s-a făcut remarcat ca un bun avocat pledant, atât în cauze penale, cât și civile.

În anul 2006 a obţinut diploma de Master în ştiinţe penale.

În paralel cu activitatea profesională a desfășurat și activitate de documentare științifică astfel încât în anul 2010 a obținut titlul de doctor în drept.

În anul 2011, împreună cu Andrei Lazăr a înființat Casa de avocatură Moloman, Lazăr și Asociații, fiind avocat coordonator.

Totodată a absolvit Colegiul Național de Apărare în anul 2010, Institutul Diplomatic Român în anul 2011, Colegiul de Afaceri Interne în anul 2015 și Colegiul Național de Informații în anul 2016.

Începând cu anul 2019 a fost ales consilier în cadrul Baroului București și în cadrul Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Andrei LAZAR

Andrei Lazăr este avocat în Baroul București din anul 2005.

Activitatea în domeniul dreptului a început-o în anul 1996 când pentru o scurtă perioadă a fost preparator universitar în cadrul Universității Româno-Americană.

Din anul 1997 și-a început activitatea ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 București, iar apoi la Parchetul de pe lângă Tribunalul București până în anul 2006.

Ulterior, până în anul 2009 a activat în cadrul Romanian International Bank, inclusiv ca director al Departamentului Cunoașterea Clientelei și Combaterea Spălării Banilor.

Începând cu luna septembrie 2009 a început să profeseze ca avocat având propriul cabinet, iar din anul 2011 a înființat împreună cu George Moloman Casa de avocatură Moloman, Lazăr și Asociații, devenind avocat partener.

A absolvit Colegiul Național de Afaceri Interne în anul 2014 și Institutul Diplomatic Român în anul 2015.

Simona ATITIENEI

Simona-Adriana Atitienei s-a alăturat echipei Moloman, Lazăr și Asociații în anul 2013, activând în Departamentul de drept penal al societății. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu în anul 2012, iar apoi a urmat cursurile de Master „Carieră Judiciară” din cadrul Universității Nicolae Titulescu.

Simona este membră a Baroului București din anul 2013, în anul 2016 a promovat examenul de absolvire a Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, moment din care devine avocat definitiv al Baroului București.

Simona a acumulat o experiență semnificativă în dosare ce au avut ca obiect săvârșirea de infracțiuni economice și nu numai (evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune, spălare de bani, corupție, malpraxis).

Ramona TATARICI

Ramona-Anca Tatarici s-a alăturat echipei Moloman, Lazăr și Asociații în anul 2011, efectuând pentru început  stagii de practică. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu în anul 2012, iar apoi a urmat cursurile de Master „Științe Penale” din cadrul Universității Nicolae Titulescu.

Ramona este membră a Baroului București din anul 2016, în anul 2018 a promovat examenul de absolvire a Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, devenind astfel avocat definitiv al Baroului București.

Ramona activează în Departamentul de drept penal al societății, acumulând o experiență semnificativă în dosare ce au avut ca obiect săvârșirea de infracțiuni economice și nu numai (evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune, spălare de bani, corupție).

Mirel PADUROIU

Păduroiu Mirel-Florian s-a alăturat echipei Moloman, Lazăr și Asociații în anul 2016, activând în Departamentul de drept civil al societății. Între anii 2011-2015 a urmat cursurile la zi ale Facultății de Drept din cadrul Universității din București, pe care a absolvit-o în iulie 2015.

Între anii 2015-2016 a urmat cursurile de Master – Științe penale, din cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București, pe care le-a absolvit în iulie 2016.

În luna septembrie 2015 a promovat examenul de intrare în Baroul București, începând să-și exercite profesia de avocat în mod efectiv, începând cu ianuarie 2016.

Între anii 2016 și 2017 a urmat cursurile Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților. În noiembrie 2017 a promovat examenul de absolvire a Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, moment din care devine avocat definitiv al Baroului București.