team Images

George MOLOMAN

Avocat Coordonator

George Moloman este avocat în Baroul București din luna februarie 2000.

După perioada de stagiatură, și-a înființat propriul cabinet și, în scurt timp, s-a făcut remarcat ca un bun avocat pledant, atât în cauze penale cât și în cauze civile.

În anul 2006, a obţinut diploma de masterat în ştiinţe penale.

În paralel cu activitatea profesională, a desfășurat și activitate de documentare științifică, astfel încât, în anul 2010, obținut titlul de doctor în drept-științe juridice.

În anul 2011, împreună cu Andrei Lazăr, a înființat Societatea Civilă Profesională de Avocați ,,Moloman, Lazăr și Asociații”, fiind avocat coordonator.

Totodată, a absolvit Colegiul Național de Apărare în anul 2010, Institutul Diplomatic Român în anul 2011, Colegiul de Afaceri Interne în anul 2015 și Colegiul Național de Informații în anul 2016, cunoștințele astfel dobândite întregind formarea sa profesională și din perspectiva rolului instituțiilor fundamentale ale unui stat de drept.

Începând cu anul 2019, a fost ales consilier în cadrul Baroului București și în cadrul Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Din anul 2020, este formator la disciplina drept procesual penal, în cadrul Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților.

team Images

Andrei LAZĂR

Avocat Partener

Andrei Lazăr este avocat în Baroul București din anul 2005.

Activitatea în domeniul dreptului a început-o în anul 1996 când, pentru o scurtă perioadă, a fost preparator universitar în cadrul Universității Româno-Americane.

În anul 1997 și-a început activitatea ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București, iar apoi la Parchetul de pe lângă Tribunalul București până în anul 2005.

Ulterior, până în anul 2009, a activat în cadrul Romanian International Bank, inclusiv ca director al Departamentului Cunoașterea Clientelei și Combaterea Spălării Banilor.

Începând cu luna septembrie 2009, a început să profeseze ca avocat, având propriul cabinet, iar din anul 2011 a înființat împreună cu George Moloman, Societatea Civilă Profesională de Avocați ,,Moloman, Lazăr și Asociații”, devenind avocat partener.

A absolvit Colegiul Național de Afaceri Interne în anul 2014 și Institutul Diplomatic Român în anul 2015.

team Images

Simona ATITIENEI

Avocat

Simona-Adriana Atitienei s-a alăturat echipei în anul 2013, activând în Departamentul de drept penal al societății. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu în anul 2012, iar apoi a urmat cursurile de masterat „Carieră Judiciară” din cadrul Universității Nicolae Titulescu.

Simona este membră a Baroului București din anul 2013, în anul 2016 promovând examenul de absolvire a Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, moment din care a devenit avocat definitiv al Baroului București.

Simona a acumulat o experiență semnificativă în dosare ce au avut ca obiect infracțiuni economice și nu numai (evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune, spălare de bani, corupție, malpraxis).

team Images

Ramona TATARICI

Avocat

Ramona-Anca Tatarici s-a alăturat echipei în anul 2011, efectuând, pentru început, stagii de practică. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu în anul 2012, iar apoi a urmat cursurile de masterat „Științe Penale” din cadrul Universității Nicolae Titulescu.

Ramona este membră a Baroului București din anul 2016, în anul 2018 promovând examenul de absolvire a Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, devenind astfel avocat definitiv al Baroului București.

Ramona activează în Departamentul de drept penal al societății, acumulând o experiență semnificativă în dosare ce au avut ca obiect infracțiuni economice și nu numai (evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune, spălare de bani, corupție).

team Images

Mirel PĂDUROIU

Avocat

Mirel-Florian Păduroiu s-a alăturat echipei în anul 2016, activând în Departamentul de drept civil al societății.

În perioada 2011-2015, a urmat cursurile la zi ale Facultății de Drept din cadrul Universității București, pe care a absolvit-o în iulie 2015.

În perioada 2015-2016, a urmat cursurile de masterat ,,Științe penale”, din cadrul Facultății de Drept - Universitatea București, pe care le-a absolvit în iulie 2016.

În luna septembrie 2015, a promovat examenul de intrare în Baroul București, începând să exercite profesia de avocat, în mod efectiv, din ianuarie 2016.

În perioada 2016- 2017, a urmat cursurile Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților. În noiembrie 2017, a promovat examenul de absolvire a Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, moment din care a devenit avocat definitiv al Baroului București.

În decembrie 2020, i-a fost acordat, în cadrul Galei „Juridice”, premiul „Tânăra speranță a dreptului penal al afacerilor”, ca o recunoaștere a activității sale.

team Images

Alexandru MOLOMAN

Avocat

Alexandru Moloman este avocat stagiar în Baroul Bucuresti din luna noiembrie 2019.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Bucuresti în luna iunie 2018, în prezent, fiind în anul doi, în continuarea activității de formare inițială, organizate de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților.

Arii de expertiza:
Drept Penal
Drept Civil
Dreptul familiei
Drept contravențional

team Images

Alexandru TURIGA

Avocat

Alexandru Turiga s-a alăturat echipei în anul 2020, activând în Departamentul de drept penal al societății, acumulând experiență în dosare ce au avut ca obiect infracțiuni contra persoanei, contra patrimoniului și nu numai.

Între anii 2014 și 2018, a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității București.

Între anii 2018 și 2019, a urmat cursurile de masterat ,,Carieră judiciară”, din cadrul Facultății de Drept-Universitatea București.

În luna septembrie 2019, a promovat examenul de intrare în profesia de avocat, în Baroul București, începând să exercite profesia de avocat, în mod efectiv, din luna noiembrie 2019.

Din anul 2019 și până în prezent, urmează cursurile Institutului National pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților.

Despre Noi

multipurpose

SOCIETATE CIVILĂ DE AVOCAȚI
MOLOMAN, LAZĂR
ȘI ASOCIAȚII

Societatea Civilă de Avocați ,,Moloman, Lazăr și Asociații” a luat naștere în luna august 2011, prin asocierea celor doi avocați parteneri, George Moloman și Andrei Lazăr, asociere ce a avut la bază o importantă colaborare profesională anterioară, consolidată totodată de o strânsă prietenie.

Societatea a fost înființată în scopul dezvoltării și extinderii serviciilor de asistență, reprezentare și consultanță juridică în cele mai diverse domenii ale dreptului, urmărind să valorifice îndelungata și fructuoasa activitate ca avocat pledant a lui George Moloman și experiența de magistrat a lui Andrei Lazăr, acumulată în perioada în care a îndeplinit funcția de procuror.

Într-un timp relativ scurt, societatea noastră a reușit să se impună în domeniul de activitate, prin răspunsul prompt acordat problemelor ridicate de clienții noștri, prin reprezentarea eficientă a acestora în fața instanțelor judecătorești și a altor autorități, prin identificarea celor mai adecvate remedii juridice și, nu în ultimul rând, prin asigurarea unui climat de încredere reciprocă în relația client-avocat. Ca modalitate de lucru, dorim ca legătura cu clienții noștri să fie directă și nemijlocită, cu garantarea strictă a confidențialității. Acceptarea unei cauze se realizează numai în urma unei consultări juridice prealabile, după studierea actelor puse la dispoziție de client și, în final, cu informarea clientului asupra soluțiilor juridice identificate.

Echipa

Colaborări

Casa noastră de avocatură are în desfăşurare colaborări
cu site-uri cunoscute din domeniul juridic:

logo image
logo image
logo image

Colaborarea constă în publicarea în reviste de profil sau online de studii/opinii juridice şi participarea avocaţilor din cadrul societăţii la conferinţe de profil, inclusiv în calitate de speakeri, cu precădere, la cele din domeniul dreptului penal.